Núria Beúnza Massana

El meu perfil professional es variat i divers, això correspon a la gran curiositat que em caracteritza, així com a les ganes d’anar més enllà. M’agraden els reptes i sóc resolutiva, el fet de tenir formacions i experiències diverses ha estimulat el meu pensament lateral i la meva creativitat a l’hora de resoldre els problemes que es puguin presentar. Em sento agust treballant en equip, i també em caracteritzen, la sensibilitat en el tracte amb altres persones i la facilitat de paraula l’hora de parlar.

Mi perfil professional es varidao y diverso, esto corresponde a la gran curiosidad que me caracteriza, así como las ganas de ir más allá. Me gustan los retos y soy resolutiva, el hecho de tener formaciones y experiencias diversas han estimulado mi pensamiento lateral y mi creatividad a la hora de resolver los problemas que se puedan presentar. Me siento a gusto trabajando en equipo, y también me caracterizan, la sensibilidad en el trato con las otras personas y la facilidad de palabra a la hora de hablar.

Mi C.V.

Testimonios

V. Quiles

para ver el testimonio haz clic aquí

Agus. Enfermera

para ver el testimonio haz clic aquí

Recibe gratis nuestra newsletter

Su nombre

Su e-mail

Idioma

Telefono